Väggbeläggningar

Väggbeläggningar är en perfekt lösning för väggytor som måste skyddas mer än vanligt. Sådana väggar kan vara i fuktiga eller offentliga utrymmen som kräver större underhåll.   Väggbeläggning är enkel att rengöra och underhålla. Tack vare bra beständighet och enkla skötselförhållanden är väggbeläggningar en idealisk lösning i olika hälsovård- och utbildningsinstitutioner.   Med rätt montering och omsorgsfullt valda färger kan vi garantera att väggarna behåller sitt fina och moderna utseende i många år. Väggbeläggningar är en perfekt lösning för väggytor som måste skyddas mer än vanligt. Sådana väggar kan vara i fuktiga eller offentliga utrymmen som kräver större underhåll.   Väggbeläggning är enkel att rengöra och underhålla. Tack vare bra beständighet och enkla skötselförhållanden är väggbeläggningar en idealisk lösning i olika hälsovård- och utbildningsinstitutioner.   Med rätt montering och omsorgsfullt valda färger kan vi garantera att väggarna behåller sitt fina och moderna utseende i många år.
Väggbeläggningar
Väggbeläggningar Väggbeläggningar Väggbeläggningar Väggbeläggningar
Väggbeläggningar Väggbeläggningar

Väggbeläggningar

Väggbeläggningar är en perfekt lösning för väggytor som måste skyddas mer än vanligt. Sådana väggar kan vara i fuktiga eller offentliga utrymmen som kräver större underhåll.

 

Väggbeläggning är enkel att rengöra och underhålla. Tack vare bra beständighet och enkla skötselförhållanden är väggbeläggningar en idealisk lösning i olika hälsovård- och utbildningsinstitutioner.

 

Med rätt montering och omsorgsfullt valda färger kan vi garantera att väggarna behåller sitt fina och moderna utseende i många år.

Väggbeläggningar
www.facebook.com/GroundEst Väggbeläggningar www.youtube.com/user/TheGroundest Väggbeläggningar
Tveka inte att fråga oss om du planerar att fräscha upp ditt gamla golv eller lägga nytt golv, info@groundest.com

OM FÖRETAGET
GroundEst erbjuder professionell hjälp med golv läggning och-renovering och har läng branscherfarenhet inom golv och golvmaterial.

MATERIAL
Vi använder moderna material som håller mycket bra för tidens tand, även på golv som slits extra hårt. Parkett, heltäckande matta, PVC, linoleum och gummi.

TJÄNSTER
Vi hjälper dig att välja lämplig
golv-eller väggbeläggning. Vi hjälper med montering och ger råd för skötsel och underhåll.

KONTAKT

telefon (+372) 53 98 50 02
Org.nr. 12387493

GroundEst OÜ golvmaterial och montering. Groundest © 2013