Lattiatöitä alustasta asennukseen

GroundEst tekee kaikkia lattiarakentamiseen liittyviä töitä alustan esikäsittelystä ja lattianpäällysteiden asennuksesta jalkalistojen kiinnitykseen.

LATTIAT Tarjoamme lattioiden rakentamista, uusien materiaalien asennusta, alustojen käsittelyä. Palvelujamme ovat … lisää SEINÄT Seinänpäällysteet ovat täydellinen ratkaisu seiniin, jotka kaipaavat keskivertoa suurempaa suojaa. Sellaiset … lisää ASENNUS Tilalle ja sen lattialle voi antaa tuoreen ilmeen asentamalla uuden lattianpäällysteen. Jotta … lisää HOITO Jotta lattia säilyisi pitkään ja näyttäisi yhtä kauniilta kuin ensimmäisenä päivänä … lisää LATTIAT Tarjoamme lattioiden rakentamista, uusien materiaalien asennusta, alustojen käsittelyä. Palvelujamme ovat … lisää SEINÄT Seinänpäällysteet ovat täydellinen ratkaisu seiniin, jotka kaipaavat keskivertoa suurempaa suojaa. Sellaiset … lisää ASENNUS Tilalle ja sen lattialle voi antaa tuoreen ilmeen asentamalla uuden lattianpäällysteen. Jotta … lisää HOITO Jotta lattia säilyisi pitkään ja näyttäisi yhtä kauniilta kuin ensimmäisenä päivänä … lisää GroundEst tekee kaikkia lattiarakentamiseen liittyviä töitä alustan esikäsittelystä ja lattianpäällysteiden asennuksesta jalkalistojen kiinnitykseen.
Lattiatöitä alustasta asennukseen
Lattiatöitä alustasta asennukseen Lattiatöitä alustasta asennukseen Lattiatöitä alustasta asennukseen Lattiatöitä alustasta asennukseen

Lattiatöitä alustasta asennukseen

GroundEst tekee kaikkia lattiarakentamiseen liittyviä töitä alustan esikäsittelystä ja lattianpäällysteiden asennuksesta jalkalistojen kiinnitykseen.

Ehitustööd

LATTIAT

Tarjoamme lattioiden rakentamista, uusien materiaalien asennusta, alustojen käsittelyä. Palvelujamme ovatlisää

Põrandamaterjali lõikamine

SEINÄT

Seinänpäällysteet ovat täydellinen ratkaisu seiniin, jotka kaipaavat keskivertoa suurempaa suojaa. Sellaisetlisää

Parketi paigaldus

ASENNUS

Tilalle ja sen lattialle voi antaa tuoreen ilmeen asentamalla uuden lattianpäällysteen.

Jottalisää

Põrandate lihvimine

HOITO

Jotta lattia säilyisi pitkään ja näyttäisi yhtä kauniilta kuin ensimmäisenä päivänälisää

Lattiatöitä alustasta asennukseen GroundEst tekee kaikkia lattiarakentamiseen liittyviä töitä alustan esikäsittelystä ja lattianpäällysteiden asennuksesta jalkalistojen kiinnitykseen.

YRITYSTIEDOT
GroundEst, jolla on perusteellinen kokemus lattioista ja käyttämistään materiaaleista, tarjoaa ammattimaista apua lattioiden rakentamiseen ja korjaukseen.

MATERIAALIT
Käytämme nykyaikaisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa erittäin hyvin myös kovassa käytössä olevilla lattioilla: parkettia, mattoa, PVC:tä, linoleumia ja kumia.

PALVELUT
Autamme valitsemaan sopivan lattian- tai seinänpäällysteen. Autamme asennuksessa ja annamme neuvoja pintojen hoitoon ja huoltoon.

YHTEYSTIEDOT

Puhelin (+372) 53 98 50 02
Rekisteritunnus 12387493

GroundEst OÜ: Lattiamateriaaleja ja asennuksia. © GroundEst 2013