Lattioiden asennus

Tilalle ja sen lattialle voi antaa tuoreen ilmeen asentamalla uuden lattianpäällysteen. Jotta lopputulos olisi juuri sellainen kuin on suunniteltu, tulee noudattaa asennettavan materiaalin asennusohjeita. Haluamasi lopputuloksen saavuttamisen kannalta suuri merkitys on töiden huolellisella suunnittelulla ja alustan esikäsittelyllä. Lisäksi päällysteen valinta ja hoito ovat erittäin tärkeitä. Alustaa, liimoja sekä myöhempää hoitoa koskevat vaatimukset ovat erilaisia riippuen päällysteen tyypistä. Tilalle ja sen lattialle voi antaa tuoreen ilmeen asentamalla uuden lattianpäällysteen. Jotta lopputulos olisi juuri sellainen kuin on suunniteltu, tulee noudattaa asennettavan materiaalin asennusohjeita. Haluamasi lopputuloksen saavuttamisen kannalta suuri merkitys on töiden huolellisella suunnittelulla ja alustan esikäsittelyllä. Lisäksi päällysteen valinta ja hoito ovat erittäin tärkeitä. Alustaa, liimoja sekä myöhempää hoitoa koskevat vaatimukset ovat erilaisia riippuen päällysteen tyypistä.
Lattioiden asennus
Lattioiden asennus Lattioiden asennus Lattioiden asennus Lattioiden asennus
Lattioiden asennus Lattioiden asennus

Lattioiden asennus

Tilalle ja sen lattialle voi antaa tuoreen ilmeen asentamalla uuden lattianpäällysteen. Jotta lopputulos olisi juuri sellainen kuin on suunniteltu, tulee noudattaa asennettavan materiaalin asennusohjeita.

Haluamasi lopputuloksen saavuttamisen kannalta suuri merkitys on töiden huolellisella suunnittelulla ja alustan esikäsittelyllä. Lisäksi päällysteen valinta ja hoito ovat erittäin tärkeitä.

Alustaa, liimoja sekä myöhempää hoitoa koskevat vaatimukset ovat erilaisia riippuen päällysteen tyypistä.

Lattioiden asennus
www.facebook.com/GroundEst Lattioiden asennus www.youtube.com/user/TheGroundest Lattioiden asennus
Tiedustele rohkeasti lisää, jos harkitset lattian asentamista tai uusimista-info@groundest.com

YRITYSTIEDOT
GroundEst, jolla on perusteellinen kokemus lattioista ja käyttämistään materiaaleista, tarjoaa ammattimaista apua lattioiden rakentamiseen ja korjaukseen.

MATERIAALIT
Käytämme nykyaikaisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa erittäin hyvin myös kovassa käytössä olevilla lattioilla: parkettia, mattoa, PVC:tä, linoleumia ja kumia.

PALVELUT
Autamme valitsemaan sopivan lattian- tai seinänpäällysteen. Autamme asennuksessa ja annamme neuvoja pintojen hoitoon ja huoltoon.

YHTEYSTIEDOT

Puhelin (+372) 53 98 50 02
Rekisteritunnus 12387493

GroundEst OÜ: Lattiamateriaaleja ja asennuksia. © GroundEst 2013