Seinänpäällysteet

Seinänpäällysteet ovat täydellinen ratkaisu seiniin, jotka kaipaavat keskivertoa suurempaa suojaa. Tällaiset seinät sijaitsevat kosteissa tai yhteiskäytössä olevissa tiloissa, joissa seinät kaipaavat enemmän kunnossapitoa.   Seinänpäällystettä on helppo puhdistaa ja hoitaa. Hyvän kestävyyden ja helppohoitoisuuden ansiosta tällaiset seinänpäällysteet ovat ihanneratkaisu terveys- ja opetuslaitoksille.   Oikea asennustapa ja sopiva värivalikoima takaavat sen, että seinät ovat kauniita ja moderneja myös vuosien kuluttua. Seinänpäällysteet ovat täydellinen ratkaisu seiniin, jotka kaipaavat keskivertoa suurempaa suojaa. Tällaiset seinät sijaitsevat kosteissa tai yhteiskäytössä olevissa tiloissa, joissa seinät kaipaavat enemmän kunnossapitoa.   Seinänpäällystettä on helppo puhdistaa ja hoitaa. Hyvän kestävyyden ja helppohoitoisuuden ansiosta tällaiset seinänpäällysteet ovat ihanneratkaisu terveys- ja opetuslaitoksille.   Oikea asennustapa ja sopiva värivalikoima takaavat sen, että seinät ovat kauniita ja moderneja myös vuosien kuluttua.
Seinänpäällysteet
Seinänpäällysteet Seinänpäällysteet Seinänpäällysteet Seinänpäällysteet
Seinänpäällysteet Seinänpäällysteet

Seinänpäällysteet

Seinänpäällysteet ovat täydellinen ratkaisu seiniin, jotka kaipaavat keskivertoa suurempaa suojaa. Tällaiset seinät sijaitsevat kosteissa tai yhteiskäytössä olevissa tiloissa, joissa seinät kaipaavat enemmän kunnossapitoa.

 

Seinänpäällystettä on helppo puhdistaa ja hoitaa. Hyvän kestävyyden ja helppohoitoisuuden ansiosta tällaiset seinänpäällysteet ovat ihanneratkaisu terveys- ja opetuslaitoksille.

 

Oikea asennustapa ja sopiva värivalikoima takaavat sen, että seinät ovat kauniita ja moderneja myös vuosien kuluttua.
Seinänpäällysteet
www.facebook.com/GroundEst Seinänpäällysteet www.youtube.com/user/TheGroundest Seinänpäällysteet
Tiedustele rohkeasti lisää, jos harkitset lattian asentamista tai uusimista-info@groundest.com

YRITYSTIEDOT
GroundEst, jolla on perusteellinen kokemus lattioista ja käyttämistään materiaaleista, tarjoaa ammattimaista apua lattioiden rakentamiseen ja korjaukseen.

MATERIAALIT
Käytämme nykyaikaisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa erittäin hyvin myös kovassa käytössä olevilla lattioilla: parkettia, mattoa, PVC:tä, linoleumia ja kumia.

PALVELUT
Autamme valitsemaan sopivan lattian- tai seinänpäällysteen. Autamme asennuksessa ja annamme neuvoja pintojen hoitoon ja huoltoon.

YHTEYSTIEDOT

Puhelin (+372) 53 98 50 02
Rekisteritunnus 12387493

GroundEst OÜ: Lattiamateriaaleja ja asennuksia. © GroundEst 2013