Lattiatyöt

Tarjoamme -       lattioiden rakentamista -       uusien materiaalien asentamista -       alustojen käsittelyä.   Autamme asiakasta valitsemaan päällystemateriaalit. Esikäsittelemme alustat ja asennamme päällysteet. Halutessasi kiinnitämme listat ja annamme neuvoa uuden lattian hoitoon. Meihin voi aina ottaa yhteyttä, jos on kysyttävää. Autamme mielellämme! Tarjoamme -       lattioiden rakentamista -       uusien materiaalien asentamista -       alustojen käsittelyä.   Autamme asiakasta valitsemaan päällystemateriaalit. Esikäsittelemme alustat ja asennamme päällysteet. Halutessasi kiinnitämme listat ja annamme neuvoa uuden lattian hoitoon. Meihin voi aina ottaa yhteyttä, jos on kysyttävää. Autamme mielellämme!
Lattiatyöt
Lattiatyöt Lattiatyöt Lattiatyöt Lattiatyöt
Lattiatyöt Lattiatyöt

Lattiatyöt

Tarjoamme

-       lattioiden rakentamista

-       uusien materiaalien asentamista

-       alustojen käsittelyä.

 

Autamme asiakasta valitsemaan päällystemateriaalit. Esikäsittelemme alustat ja asennamme päällysteet. Halutessasi kiinnitämme listat ja annamme neuvoa uuden lattian hoitoon.

Meihin voi aina ottaa yhteyttä, jos on kysyttävää. Autamme mielellämme!

Lattiatyöt
www.facebook.com/GroundEst Lattiatyöt www.youtube.com/user/TheGroundest Lattiatyöt
Tiedustele rohkeasti lisää, jos harkitset lattian asentamista tai uusimista-info@groundest.com

YRITYSTIEDOT
GroundEst, jolla on perusteellinen kokemus lattioista ja käyttämistään materiaaleista, tarjoaa ammattimaista apua lattioiden rakentamiseen ja korjaukseen.

MATERIAALIT
Käytämme nykyaikaisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa erittäin hyvin myös kovassa käytössä olevilla lattioilla: parkettia, mattoa, PVC:tä, linoleumia ja kumia.

PALVELUT
Autamme valitsemaan sopivan lattian- tai seinänpäällysteen. Autamme asennuksessa ja annamme neuvoja pintojen hoitoon ja huoltoon.

YHTEYSTIEDOT

Puhelin (+372) 53 98 50 02
Rekisteritunnus 12387493

GroundEst OÜ: Lattiamateriaaleja ja asennuksia. © GroundEst 2013