Underhåll av golv

För att golvet ska ha en lång livslängd och för att det ska behålla sitt fräscha utseende måste det underhållas. Precis som vid montering bör tillverkarens anvisningar följas även vid underhåll av golv. Olika tillverkare och material förutsätter även olika medel och metoder för underhåll. Felaktiga underhållsåtgärder kan orsaka oönskade förändringar i golvbeläggningen som i värsta fall endast kan åtgärdas genom att byta ut hela beläggningen. Vi hjälper våra kunder att hitta de hjälpmedel och metoder som passar bäst för deras golv. För att golvet ska ha en lång livslängd och för att det ska behålla sitt fräscha utseende måste det underhållas. Precis som vid montering bör tillverkarens anvisningar följas även vid underhåll av golv. Olika tillverkare och material förutsätter även olika medel och metoder för underhåll. Felaktiga underhållsåtgärder kan orsaka oönskade förändringar i golvbeläggningen som i värsta fall endast kan åtgärdas genom att byta ut hela beläggningen. Vi hjälper våra kunder att hitta de hjälpmedel och metoder som passar bäst för deras golv.
Underhåll av golv
Underhåll av golv Underhåll av golv Underhåll av golv Underhåll av golv
Underhåll av golv Underhåll av golv

Underhåll av golv

För att golvet ska ha en lång livslängd och för att det ska behålla sitt fräscha utseende måste det underhållas.

Precis som vid montering bör tillverkarens anvisningar följas även vid underhåll av golv. Olika tillverkare och material förutsätter även olika medel och metoder för underhåll. Felaktiga underhållsåtgärder kan orsaka oönskade förändringar i golvbeläggningen som i värsta fall endast kan åtgärdas genom att byta ut hela beläggningen.

Vi hjälper våra kunder att hitta de hjälpmedel och metoder som passar bäst för deras golv.

Underhåll av golv
www.facebook.com/GroundEst Underhåll av golv www.youtube.com/user/TheGroundest Underhåll av golv
Tveka inte att fråga oss om du planerar att fräscha upp ditt gamla golv eller lägga nytt golv, info@groundest.com

OM FÖRETAGET
GroundEst erbjuder professionell hjälp med golv läggning och-renovering och har läng branscherfarenhet inom golv och golvmaterial.

MATERIAL
Vi använder moderna material som håller mycket bra för tidens tand, även på golv som slits extra hårt. Parkett, heltäckande matta, PVC, linoleum och gummi.

TJÄNSTER
Vi hjälper dig att välja lämplig
golv-eller väggbeläggning. Vi hjälper med montering och ger råd för skötsel och underhåll.

KONTAKT

telefon (+372) 53 98 50 02
Org.nr. 12387493

GroundEst OÜ golvmaterial och montering. Groundest © 2013