Montering av golv

Ett rum och dess golv kan ges ett fräschare utseende med hjälp av ny golvbeläggning. För att slutresultatet ska bli precis som man har tänkt sig måste man följa materialets monteringsanvisningar. För önskat slutresultat är det viktigt att planera alla arbeten noggrant, förbereda underlaget väl och även valet av beläggning och rätt underhåll är mycket viktiga faktorer. Beroende på vilken typ av beläggning som väljs ställs olika krav på underlaget, limmet som används och på senare underhållsåtgärder. Ett rum och dess golv kan ges ett fräschare utseende med hjälp av ny golvbeläggning. För att slutresultatet ska bli precis som man har tänkt sig måste man följa materialets monteringsanvisningar. För önskat slutresultat är det viktigt att planera alla arbeten noggrant, förbereda underlaget väl och även valet av beläggning och rätt underhåll är mycket viktiga faktorer. Beroende på vilken typ av beläggning som väljs ställs olika krav på underlaget, limmet som används och på senare underhållsåtgärder.
Montering av golv
Montering av golv Montering av golv Montering av golv Montering av golv
Montering av golv Montering av golv

Montering av golv

Ett rum och dess golv kan ges ett fräschare utseende med hjälp av ny golvbeläggning. För att slutresultatet ska bli precis som man har tänkt sig måste man följa materialets monteringsanvisningar.

För önskat slutresultat är det viktigt att planera alla arbeten noggrant, förbereda underlaget väl och även valet av beläggning och rätt underhåll är mycket viktiga faktorer.

Beroende på vilken typ av beläggning som väljs ställs olika krav på underlaget, limmet som används och på senare underhållsåtgärder.

Montering av golv
www.facebook.com/GroundEst Montering av golv www.youtube.com/user/TheGroundest Montering av golv
Tveka inte att fråga oss om du planerar att fräscha upp ditt gamla golv eller lägga nytt golv, info@groundest.com

OM FÖRETAGET
GroundEst erbjuder professionell hjälp med golv läggning och-renovering och har läng branscherfarenhet inom golv och golvmaterial.

MATERIAL
Vi använder moderna material som håller mycket bra för tidens tand, även på golv som slits extra hårt. Parkett, heltäckande matta, PVC, linoleum och gummi.

TJÄNSTER
Vi hjälper dig att välja lämplig
golv-eller väggbeläggning. Vi hjälper med montering och ger råd för skötsel och underhåll.

KONTAKT

telefon (+372) 53 98 50 02
Org.nr. 12387493

GroundEst OÜ golvmaterial och montering. Groundest © 2013