Lattioiden hoito

Jotta lattia säilyisi pitkään ja näyttäisi yhtä kauniilta kuin ensimmäisenä päivänä asennuksen jälkeen, sitä tulee hoitaa oikein. Kuten asennettaessa, myös hoidettaessa tulee kiinnittää huomiota valmistajan suosittamiin työtapoihin. Lattioiden hoitoon tarkoitettuja välineitä ja tapoja on yhtä paljon kuin erilaisia valmistajia ja materiaaleja. Väärä hoito voi aiheuttaa lattianpäällysteen muodonmuutoksia, ja pahimmassa tapauksessa koko päällyste tulee vaihtaa. Autamme asiakkaitamme löytämään lattioilleen sopivimmat hoitovälineet ja ‑tavat. Jotta lattia säilyisi pitkään ja näyttäisi yhtä kauniilta kuin ensimmäisenä päivänä asennuksen jälkeen, sitä tulee hoitaa oikein. Kuten asennettaessa, myös hoidettaessa tulee kiinnittää huomiota valmistajan suosittamiin työtapoihin. Lattioiden hoitoon tarkoitettuja välineitä ja tapoja on yhtä paljon kuin erilaisia valmistajia ja materiaaleja. Väärä hoito voi aiheuttaa lattianpäällysteen muodonmuutoksia, ja pahimmassa tapauksessa koko päällyste tulee vaihtaa. Autamme asiakkaitamme löytämään lattioilleen sopivimmat hoitovälineet ja ‑tavat.
Lattioiden hoito
Lattioiden hoito Lattioiden hoito Lattioiden hoito Lattioiden hoito
Lattioiden hoito Lattioiden hoito

Lattioiden hoito

Jotta lattia säilyisi pitkään ja näyttäisi yhtä kauniilta kuin ensimmäisenä päivänä asennuksen jälkeen, sitä tulee hoitaa oikein.

Kuten asennettaessa, myös hoidettaessa tulee kiinnittää huomiota valmistajan suosittamiin työtapoihin. Lattioiden hoitoon tarkoitettuja välineitä ja tapoja on yhtä paljon kuin erilaisia valmistajia ja materiaaleja. Väärä hoito voi aiheuttaa lattianpäällysteen muodonmuutoksia, ja pahimmassa tapauksessa koko päällyste tulee vaihtaa.

Autamme asiakkaitamme löytämään lattioilleen sopivimmat hoitovälineet ja ‑tavat.

Lattioiden hoito
www.facebook.com/GroundEst Lattioiden hoito www.youtube.com/user/TheGroundest Lattioiden hoito
Tiedustele rohkeasti lisää, jos harkitset lattian asentamista tai uusimista-info@groundest.com

YRITYSTIEDOT
GroundEst, jolla on perusteellinen kokemus lattioista ja käyttämistään materiaaleista, tarjoaa ammattimaista apua lattioiden rakentamiseen ja korjaukseen.

MATERIAALIT
Käytämme nykyaikaisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa erittäin hyvin myös kovassa käytössä olevilla lattioilla: parkettia, mattoa, PVC:tä, linoleumia ja kumia.

PALVELUT
Autamme valitsemaan sopivan lattian- tai seinänpäällysteen. Autamme asennuksessa ja annamme neuvoja pintojen hoitoon ja huoltoon.

YHTEYSTIEDOT

Puhelin (+372) 53 98 50 02
Rekisteritunnus 12387493

GroundEst OÜ: Lattiamateriaaleja ja asennuksia. © GroundEst 2013